RUGBY 4 FUN

AANBOD CLINICS

RUGBY 4 FUN

AANBOD RUGBY CLINICS

Sylke biedt verschillende soorten rugby clinics aan voor zeer uiteenlopende doelgroepen. Rugby is een van de snelst groeiende sporten in Nederland voor zowel jeugd, mannen als vrouwen. Het leuke van rugby is dat je nooit buitengesloten wordt. Voor iedereen is er een plek of je nu dik dun lang klein of zelfs motorisch beperkt bent. Omdat rugby een enorm fysieke sport is heeft het van oudsher zeer sterke waarden en normen (regels zijn hier een belangrijk onderdeel van) veiligheid, plezier, discipline en respect staan in deze prachtige sport voorop.

SOORTEN CLINICS

CLINICS VOOR BEDRIJVEN

Een leuke teamactiviteit voor ieder bedrijf, rugby verbindt en verbroedert. Op maat is alles mogelijk! Onze clinics zijn veilig en goed didactisch opgebouwd met als uitgangspunt een goed balans tussen plezier/samenwerken en het leuke fysieke aspect van rugby.

CLINICS VOOR SCHOLEN

Deze lessen kunnen volledig naar wens ingevuld worden, van een presentatie over het topsport leven van Sylke tot een kennismakingsles rugby. Alle lessen zijn zowel geschikt voor basis-, als voortgezet-, als speciaal onderwijs. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

CLINICS VOOR RUGBY VERENIGINGEN

Wil jij met je club ook een rugby training van een international /oud international of nationale team coach. Wij zijn gespecialiseerd in voornamelijk voorwaartse trainingen, wil je werken aan de breakdown, rucks of lint-out? Of wil jij als club gewoon een leuke clinic? Vraag Sylke!

CLINICS VOOR SPORTVERENIGINGEN

Een keer in de huid kruipen van een rugbyspeler of gewoon een keer iets anders doen dan normaal? Rugby draagt bij aan de hand oog coördinatie van elke andere balsport. Er wordt gewerkt aan communicatie/conditie/teambuilding/plezier en kracht. In overleg kan een training volledig naar wens gegeven worden.

GEÏNTERESSEERD OF EEN CLINIC OP MAAT?

SPONSOREN RUGBY4FUN